Search found 4 matches

Go to advanced search

by floridagizzi
Fri Feb 28, 2014 10:18 pm
Forum: QuNexus General Discussion
Topic: individual velocity calibration
Replies: 3
Views: 3260

individual velocity calibration

Any way to fix the hugely inconsistent velocity sensitivities on this thing? Firmware or sundering? I'm really hoping to not have to return it, but it's looking like it. I'm getting a bit frustrated with KMI after having to replace a sofstep in less than a year and now a brand new qunexus apparently...
by floridagizzi
Sun Jul 29, 2012 6:47 pm
Forum: SoftStep Users' Help Exchange
Topic: SoftStep changing scenes by itself
Replies: 5
Views: 4215

SoftStep changing scenes by itself

Hey guys, I have a problem. I'm going to explain how I use/set up my soft step before I explain the problem. I think it will be easier to explain the problem that way. How I set it up: I'm using the softstep with Ableton Live, using buttons 123, 678 to trigger different Ableton scenes. Buttons 4 and...
by floridagizzi
Thu Jan 19, 2012 10:32 am
Forum: SoftStep Users' Help Exchange
Topic: *SOLVED* Ableton Setup Windows 7 Help for noob... :(
Replies: 1
Views: 1629

Re: Ableton Setup Help for noob... :(

Edit: Cry for help retracted. Got it figured out. Realized I need to have "Remote" turned on as well as having KMI SoftStep Editor closed for it to work properly.

Hurrah!
by floridagizzi
Thu Jan 19, 2012 10:20 am
Forum: SoftStep Users' Help Exchange
Topic: *SOLVED* Ableton Setup Windows 7 Help for noob... :(
Replies: 1
Views: 1629

*SOLVED* Ableton Setup Windows 7 Help for noob... :(

OS: Windows 7 64 Bit I need to setup the softstep to launch tracks but I can't seem to get the midi signal into Ableton (MIDI signal is being received by PC though). I'm going to give you as much info as I can up front, so bear with me. Also, I'm sure I'm missing something really simple but I cannot...

Go to advanced search

cron