Search found 14 matches

Go to advanced search

by paulk
Sat Feb 09, 2013 9:33 pm
Forum: SoftStep Users' Help Exchange
Topic: SS always unresponsive until unplugged & replugged
Replies: 8
Views: 4917

Re: SS always unresponsive until unplugged & replugged

Just for interest, switch the SoftSteps to the other computer.
Thanks
by paulk
Fri Jan 18, 2013 3:11 am
Forum: SoftStep Users' Help Exchange
Topic: survey time
Replies: 6
Views: 4612

Re: survey time

Can we have some more modlines please. 6 are used up too fast. Thanks
by paulk
Wed Sep 12, 2012 6:10 pm
Forum: SoftStep Users' Help Exchange
Topic: Repeat question: who's using multiple functions per button?
Replies: 13
Views: 8348

Re: Repeat question: who's using multiple functions per butt

I have used each button to set different midi notes (create chords), send PC & CC messages and automatically change Preset Modulation. Wish KMI would update the software and fix known bugs! About to experiment with self adhesive rubber bumbers on different places on each button/key, to facilitat...
by paulk
Tue Sep 11, 2012 12:21 am
Forum: SoftStep Users' Help Exchange
Topic: A real "bottom" foot on
Replies: 2
Views: 1871

Re: A real "bottom" foot on

Message from KMI support Sep11; Yes, we're aware of the Top and Bottom source retriggering. It seems that it retriggers for every change in pressure value, rather than just an on and off. As for when this will be fixed, I unfortunately can't give any sort of timeframe for that. Hmmm makes you wonder !
by paulk
Sat Sep 08, 2012 10:36 pm
Forum: SoftStep Users' Help Exchange
Topic: A real "bottom" foot on
Replies: 2
Views: 1871

Re: A real "bottom" foot on

I have trouble with Top and Bottom. WHen I look at the notes being generated (with a midi monitor) I see a lot of note on and note off interspersed between the note on messages, as well as note off at the end. The sound is warbled. Did you email support? Thanks
by paulk
Sun Sep 02, 2012 3:02 am
Forum: SoftStep Users' Help Exchange
Topic: Softstep doesn't send midi-values which I have saved
Replies: 7
Views: 3958

Re: Softstep doesn't send midi-values which I have saved

Hi, I do not have TeamViewer. Cannot help u much on the ableton side, but may see something in your SS Editor setup. Skype me if you want.
by paulk
Sun Sep 02, 2012 2:50 am
Forum: SoftStep Users' Help Exchange
Topic: Softstep doesn't send midi-values which I have saved
Replies: 7
Views: 3958

Re: Softstep doesn't send midi-values which I have saved

I'm afraid I do not use "Ableton" If you have skype, you can share your screen with me I dont understand how you can set up a different CC for each corner.
YOU ARE TALKING ABOUT PEDALS 1 - 10 ?
by paulk
Sun Sep 02, 2012 2:31 am
Forum: SoftStep Users' Help Exchange
Topic: Softstep doesn't send midi-values which I have saved
Replies: 7
Views: 3958

Re: Softstep doesn't send midi-values which I have saved

Hi
You dont have to set up each corner. Just set up a modline using "foot on". That way you just have to hit the pedal anywhere. I am using a mac, I know Windows seems to have more problems with SS.
Good luck
by paulk
Wed Jun 27, 2012 3:52 am
Forum: SoftStep Users' Help Exchange
Topic: Mac SS key editor windows problem
Replies: 5
Views: 3250

Re: Mac SS key editor windows problem

Are you still using the SoftStep and if so which so what softwareare you using?
Cheers
Paul
by paulk
Sat Jun 23, 2012 10:11 pm
Forum: SoftStep Users' Help Exchange
Topic: Mac SS key editor windows problem
Replies: 5
Views: 3250

Re: Mac SS key editor windows problem

I found that a double click (or 2 single clicks) on the "open" of the pad number you want in the main SoftStep screen, will align the (key modulation) window edge to left of screen so buttons are available ! ! yippee

Go to advanced search

cron