Ableton & SS2 Nav L<>R

Get help from other SoftStep users.
TheOtherSupport@KMI
Posts: 721
Joined: Fri Jan 31, 2014 5:31 pm

Re: Ableton & SS2 Nav L<>R

Postby TheOtherSupport@KMI » Wed Jul 06, 2016 10:18 am

We have begun internal discussions on getting this fixed. I still can't give any info on a potential release date yet though.
User avatar
EnjoyRC
Posts: 14
Joined: Fri Apr 01, 2016 3:28 am

Re: Ableton & SS2 Nav L<>R

Postby EnjoyRC » Wed Jul 06, 2016 11:11 am

TheOtherSupport@KMI wrote:We have begun internal discussions on getting this fixed. I still can't give any info on a potential release date yet though.

Looking forward to hearing how this goes.. My SS2 has been sitting on the shelf since I started this forum thread.
Live Setup:
MacBook Pro, OSX 10.12.x, MOTU UltraLite mk4 & micro lite, Push 2, SoftStep 2, NI Maschine 2
Ableton Live Suite 9.6, M4L 7, Logic Pro X
mocker
Posts: 170
Joined: Sat Jan 29, 2011 3:48 pm

Re: Ableton & SS2 Nav L<>R

Postby mocker » Thu Jul 21, 2016 4:52 am

TheOtherSupport@KMI wrote:Yeah, we are aware, and we will look into this as soon as we can.


That was your answer on May 17, when 10.11.5 came out. Thread started Apr 1, so it's been almost 4 months. 10.11.6 was just released. It's been noted by several users that afawk no other company has such an issue with their firmware.
So the question is : how are your "internal discussions" going ? Thanks.
TheOtherSupport@KMI
Posts: 721
Joined: Fri Jan 31, 2014 5:31 pm

Re: Ableton & SS2 Nav L<>R

Postby TheOtherSupport@KMI » Thu Jul 21, 2016 9:24 am

The 'discussions' are 'going well'.

We're testing a firmware right now.
User avatar
EnjoyRC
Posts: 14
Joined: Fri Apr 01, 2016 3:28 am

Re: Ableton & SS2 Nav L<>R

Postby EnjoyRC » Thu Jul 21, 2016 9:29 am

TheOtherSupport@KMI wrote:The 'discussions' are 'going well'.

We're testing a firmware right now.

That's good news!!
Live Setup:
MacBook Pro, OSX 10.12.x, MOTU UltraLite mk4 & micro lite, Push 2, SoftStep 2, NI Maschine 2
Ableton Live Suite 9.6, M4L 7, Logic Pro X
mocker
Posts: 170
Joined: Sat Jan 29, 2011 3:48 pm

Re: Ableton & SS2 Nav L<>R

Postby mocker » Sat Jul 23, 2016 2:47 am

TheOtherSupport@KMI wrote:The 'discussions' are 'going well'.

We're testing a firmware right now.


Great news, thanks :)
shaunbarlow
Posts: 8
Joined: Wed Nov 12, 2014 4:07 pm

Re: Ableton & SS2 Nav L<>R

Postby shaunbarlow » Mon Aug 01, 2016 3:27 pm

Hi all,
I've just dusted off my SoftStep to use on a new project and am experiencing this bug.

Any progress on that firmware update?

Thanks for working to keep our SoftSteps rocking!
TheOtherSupport@KMI
Posts: 721
Joined: Fri Jan 31, 2014 5:31 pm

Re: Ableton & SS2 Nav L<>R

Postby TheOtherSupport@KMI » Tue Aug 02, 2016 2:49 am

We're testing a new firmware right now.
User avatar
EnjoyRC
Posts: 14
Joined: Fri Apr 01, 2016 3:28 am

Re: Ableton & SS2 Nav L<>R

Postby EnjoyRC » Tue Aug 02, 2016 9:18 am

TheOtherSupport@KMI wrote:We're testing a new firmware right now.

Need any beta testing?
Live Setup:
MacBook Pro, OSX 10.12.x, MOTU UltraLite mk4 & micro lite, Push 2, SoftStep 2, NI Maschine 2
Ableton Live Suite 9.6, M4L 7, Logic Pro X
TheOtherSupport@KMI
Posts: 721
Joined: Fri Jan 31, 2014 5:31 pm

Re: Ableton & SS2 Nav L<>R

Postby TheOtherSupport@KMI » Wed Aug 03, 2016 2:48 am

Maybe, I'll see what the word is on that

Return to “SoftStep Users' Help Exchange”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron