Page 1 of 1

MMC Device ID setting?

Posted: Thu Dec 29, 2011 2:04 pm
by lphovercraft
The owner's manual states that "You would have to put in your own device ID for it to work whatever you wish
to send it to." But it doesn't say which field holds the device ID. There doesn't seem to be an obvious choice and I've done a few iterations of poking around to no avail. Can anyone help? Thanks.

Re: MMC Device ID setting?

Posted: Fri Dec 30, 2011 12:58 pm
by SarahKMI
The Device Id can be put into the number box that pops up just to the right of where you select MMC as the parameter destination. This is by default set to 1 which is the most commonly used device Id so it's possible you might not have to change it.

-Sarah Howe

Re: MMC Device ID setting?

Posted: Sun Jan 01, 2012 9:14 pm
by lphovercraft
I might not have to. :-) Cubase is set to 127, which I reset to 1 assuming it was the SoftStep default. However that didn't seem to actually have any effect on Cubase once they were matching. I'll have to go back through and check everything. Thanks.