Faulty Backlight

Get help from other SoftStep users.
TheSupport@KMI
Posts: 726
Joined: Wed Jul 13, 2011 12:30 pm

Re: Faulty Backlight

Postby TheSupport@KMI » Mon Oct 08, 2012 12:27 pm

It's working fine on our Windows 7, 64-bit machines here.

Plug in, boot editor, switch to Standalone, turn off EL in settings, save settings, download scenes — BAM, lights are off and I can unplug and replug as many times as I want, no lights. Doesn't matter if the editor is open or not — same results. They light up for a second or two right when it's plugged in, but promptly turn off on their own, as they should.
2, 3, 5, 13, 89, 233, 1597, 28657, 514229, 433494437, 2971215073
User avatar
dirk
Posts: 115
Joined: Thu Feb 24, 2011 9:51 pm

Re: Faulty Backlight

Postby dirk » Mon Oct 08, 2012 3:13 pm

Ah there in lies the rub, stand alone mode. It won't ever hold the EL off in Hosted mode, ever.
Perhaps I didn't mention that's the only mode I use the SS with.
Cheers,
Dirk
TheSupport@KMI
Posts: 726
Joined: Wed Jul 13, 2011 12:30 pm

Re: Faulty Backlight

Postby TheSupport@KMI » Mon Oct 08, 2012 3:27 pm

If you do the trick for Standalone mode it will hold its off state in Hosted mode as well.
2, 3, 5, 13, 89, 233, 1597, 28657, 514229, 433494437, 2971215073
User avatar
dirk
Posts: 115
Joined: Thu Feb 24, 2011 9:51 pm

Re: Faulty Backlight

Postby dirk » Wed Oct 10, 2012 5:20 am

Interesting,
I would have not thought of that because all my uses won't transfer to stand alone mode. I guess I'll just make something specific to do that, hey it's worth a shot.
Thanks,
Dirk
User avatar
dirk
Posts: 115
Joined: Thu Feb 24, 2011 9:51 pm

Re: Faulty Backlight

Postby dirk » Sun Oct 14, 2012 12:31 pm

Hurrah and kudos to you TheSupport@KMI, I would have never thought of that fix since I never touch stand alone mode.
Many thanks to you for my making musical life a little easier! :)
Dirk

Return to “SoftStep Users' Help Exchange”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron