Preset change speed

Share your wishes for the future of QuNeo
mooter
Posts: 101
Joined: Sun Sep 02, 2012 9:34 am

Preset change speed

Postby mooter » Sun Mar 03, 2013 3:08 pm

Any chance cutting the preset change time in half would be a problem?
I can scroll through presets using the bottom right arrows and during a live set when I jsut need to go to a previous or next preset it's much less trouble to hit the arrow than use the blue button and press a pad.
I'mnot sure if it needs that much time to load the preset or if it's to accomodate the LED indication...
more instantaneous would be cool:)
TheSupport@KMI
Posts: 726
Joined: Wed Jul 13, 2011 12:30 pm

Re: Preset change speed

Postby TheSupport@KMI » Mon Mar 04, 2013 12:36 pm

I'm not too sure what the timing capabilities for preset switching are, but I'll add this as a feature request.
2, 3, 5, 13, 89, 233, 1597, 28657, 514229, 433494437, 2971215073
mooter
Posts: 101
Joined: Sun Sep 02, 2012 9:34 am

Re: Preset change speed

Postby mooter » Fri Mar 15, 2013 4:26 am

Thanks
Jackenite
Posts: 23
Joined: Fri Jun 14, 2013 6:21 am

Re: Preset change speed

Postby Jackenite » Mon Nov 04, 2013 10:10 pm

+1 for faster preset switching.
Using arrows to change presets would be nice,
Tho that would override that control on all presets.

Return to “QuNeo Feature Wishlist”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron