Editor doesnt work on Windows 8.1 64bit

mishik
Posts: 4
Joined: Thu Jan 16, 2014 1:15 am

Editor doesnt work on Windows 8.1 64bit

Postby mishik » Wed Mar 12, 2014 8:57 pm

Hi
When I tried to install Qunexus editor on Windows 8.1 64bit it asked for qt4* dll's and installation stopped.

Any suggestions?
Sorry for my English
Thanks!
TheSupport@KMI
Posts: 726
Joined: Wed Jul 13, 2011 12:30 pm

Re: Editor doesnt work on Windows 8.1 64bit

Postby TheSupport@KMI » Thu Mar 13, 2014 2:17 pm

Sounds like you moved the editor out of its original folder. Did you do that? If so, that's the problem. Those dlls are hidden in the original folder. If you take the editor out it won't be able to find them. If you put it back (or re-download if you already deleted it) it should work.
2, 3, 5, 13, 89, 233, 1597, 28657, 514229, 433494437, 2971215073
mishik
Posts: 4
Joined: Thu Jan 16, 2014 1:15 am

Re: Editor doesnt work on Windows 8.1 64bit

Postby mishik » Sun Mar 16, 2014 6:17 pm

It was my fall. I moved the exe file from original location.
Thanks
TheSupport@KMI
Posts: 726
Joined: Wed Jul 13, 2011 12:30 pm

Re: Editor doesnt work on Windows 8.1 64bit

Postby TheSupport@KMI » Mon Mar 17, 2014 11:35 am

No problem. We should make it more known that moving the app out of the folder (without also moving the hidden dlls) is a bad idea.
2, 3, 5, 13, 89, 233, 1597, 28657, 514229, 433494437, 2971215073

Return to “QuNexus General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest